Care sunt name serverele webhostingului ?

Pentru a folosi webhostingul de la eXtreamHost, trebuie sa setati la domeniul dumneavoastra urmatoarele name servere:
- ns1.extreamhost.com
- ns2.extreamhost.com

Pot achita prin diverse metode de plata ?

Da !
Achitarea unui sume pentru un serviciu achizitionat de la eXtreamHost se poate face prin mai multe metode de plata. Spre exemplu, doriti sa platiti pachetul 10 de webhosting in valoare de 10 euro. Plata poate fi alcatuita din: 2 euro AlertPay + 3 euro Paypal si 5 euro transfer bancar. La aceasta suma, clientul suporta taxele de transfer, astfel incat noi sa incasam cei 10 euro.

Pot modifica pachetul actual la siteul meu ?

Da !
Spre exemplu, daca aveti pachetul 2 la site si doriti sa faceti upgrade la pachetul 5, trebuie sa va incarcati contul cu bani, iar apoi sa lasati un mesaj scris cu cererea dumneavoastra. Puteti face acest lucru folosind si formularul de contact.

Ma pot muta de la un forum gratuit la dvs ?

Mutarea catre noi se poate face oricand, dar de obicei forumurile gratuite nu va permit accesul la baza de date, astfel incat va trebui sa construiti totul de la capat. In cazul in care va puteti muta baza de date si fisierele, ar trebui sa va considerati norocos :)

Primesc suport pentru serverele de jocuri ?

Da, insa nu garantam suportul pentru orice tip de jocuri. Intentia noastra este sa facem tot posibilul sa va ajutam cu problemele pe care le intampinati.

In cat timp se activeaza un serviciu ?

Instant, doar daca folositi metodele alternative de plata pe loc, cum ar fi: Paypal, AleryPay, SMS, plata cu cardul.
Pentru restul platilor, cum ar fi transferul bancar, veti fi nevoit sa asteptati pana se confirma plata dumneavoastra.

Ce se intampla daca nu achit ?

Pasul 1. Puteti depasi data scadenta cu maxim 3 zile.
Pasul 2. Serviciul ruleaza inca 12 zile, insa vi se suspenda orice fel de acces.
Pasul 3. Serviciul este oprit si sters, facandu-se o copie de rezerva ce ramane valabila 15 zile.
Pasul 4. Datele sunt sterse !
Proces total: 30 de zile

Am 14 ani. Pot plati la banca?

In mod normal, bancile permit efectuarea platilor oricarei persoane ce poseda buletin, insa exista cazuri in care va trebui sa va prezentati la ghiseu insotit de o persoana care are peste 18 ani.

Cum fac conexiunea catre baza de date?

Pentru conexiunea catre o baza de date trebuie sa urmati pasii de mai jos:
Pasul 1. Va conectati la cpanel, selectati Mysql Management - Create new Database si setati numele bazei de date pe care o doriti cat si o parola
Pasul 2. Cu datele create, va logati in phpmyadmin
Pasul 3. Daca aveti un fisier SQL, folositi butonul IMPORT pentru a urca fisierul. Daca se va instala baza de date automat, editati fisierul de configurare cu datele obtinute mai sus (de obicei se editeaza config.php)

Cum creez un DNS?

Daca doriti crearea unui dns, cum ar fi server.extreamhost.com , intrati in panoul de control si selectati domeniul pentru care aveti nevoie (in cazul in care aveti mai multe). Accesati DNS Management si introduceti, luand exemplul dat, "server" (fara .extreamhost.com), iar in dreapta adresa IP.