Descriere 20 locuri 22 locuri 24 locuri 30 locuri 32 locuri
Spatiu pe disc 1 Gb 1.5 Gb 2 Gb 2 Gb 3 Gb
Dns gratuit da da da da da
Asistenta da da da da da
Autorepornire da da da da da
Protectie flood da da da da da
sv_downloadurl da da da da da
Pret 10 € 11 € 12 € 15 € 16 €

Server DEMO

Daca doriti sa testati calitatea pe care o oferim, va rugam sa accesati fie serverul CS.eXtream.ro, fie aruncati o privire in lista de servere gazduite.

Sisteme protejate

Serverele de jocuri ruleaza pe platforma Linux, protejate impotriva floodului sau a exploiturilor cunoscute.

Administrare categorie forum

Oferim celor care doresc, categorie pe forumul www.eXtreamCS.com, cat si functia de moderator in zona respectiva. Astfel aveti posibilitatea de a crea concursuri, de a oferi conturi de administratori, s.a.m.d
Comunitatea eXtreamCS are in jur de 25.000 membri inregistrati si un trafic de 10.000 utilizatori / zi. (Statistici furnizate in data de 15.02.2011)

Administrare server

Controlul asupra serverului se face prin panoul de jocuri (gamepanel) cat si prin acces FTP direct la fisierele acestuia.

Facturare la 15 / 30 zile

Din dorinta de a oferi tututor o posibilitate de a isi achita serverul, va punem la dispozitie doua tipuri de facturare:
- la 15 zile
- la 30 de zile (lunar)
Dumneavoastra decideti care varianta vi se potriveste.

Rezervare IP

Din experienta stim ca adresa IP.....conteaza ! eXtreamHost va rezerva IP-ul, timp de 15 zile dupa data neachitarii serverului.
La cerere, se poate rezerva adresa IP timp de inca 30 de zile. Pentru astfel de situatii, va rugam sa folositi formularul de contact.

DNS.eXtream.ro

DNSurile le puteti considera drept scurtaturi catre adresa reala (IP) a serverului de Counter-Strike. Prin folosirea unui DNS, aveti urmatoarele avantaje:
- jucatorii fideli cat si dumneavoastra va puteti accesa serverul prin aceasta adresa
- DNSul ramane acelasi, chiar daca adresa IP se schimba
Cumparand un server, primiti gratuit din partea noastra un DNS, pe o perioada nedeterminata.

sv_downloadurl

Aceasta functie a ajuns foarte cunoscuta datorita faptului ca ea ajuta la descarcarea rapida de resurse, cum ar fi: harti, modele si alte tipuri de resurse. Este foarte usor de utilizat si puteti gasi detalii complete la adresa de aici